Bootverhuur Friesland? Wilt u een boot huren friesland met schipper? Niets zo heerlijk als op een dag met lekker weer het water op te gaan. Voor velen de ultieme vrije tijds beleving. In Nederland blijft het voor de meeste mensen dan toch met een bootje over de grachten in de binnenstad. Maar vanuit de randstad zit u met een uurtje rijden al in Friesland. Hier is het mogelijk om een boot te huren met schipper. Dan is het helemaal genieten natuurlijk, zonder iets te doen wordt u over de mooie wateren gevaren.

Ondertussen kunt u genieten van een drankje en van elkaars gezelschap. Door een boot te huren in Friesland met schipper hoeft niemand van de groep te varen of op te letten op het verkeer op het water. Dat is natuurlijk pas echt een vakantiegevoel.

Bij Jacob Huisman Skûtsjes kunt u een boot huren Friesland met schipper

Wilt u een boot huren in Friesland met schipper? Niets leuker en fijner dan op een mooie dag, met lekker weer, met een boot het water op te gaan. Dan kunt u terecht bij Jacob Huisman Skûtsjes. Een skûtsjes is het Friese woord voor schuitje. Het zijn Friese zeilboten, welke ook door deze onderneming verhuurd worden, maar daarnaast bieden we ook luxe platbodems aan. Dit zijn ook zeilboten, maar dan met een platte onderkant.

Wilt u verzekerd zijn van een leuke dag welke volledig naar uw wens wordt ingevuld, dan is er maar één bootverhuur in Friesland, namelijk Jacob Huisman skûtsjes. Wij leveren programma’s op maat en houden hierbij volledig rekening met uw wensen en de groepssamenstelling. Zo kunt u bij ons terecht voor bedrijfsuitjes, familiefeest, maar zelfs voor vergaderen aan boord. Wij willen u graag een onvergetelijke dag bezorgen.

× Hoe kan ik je helpen?