Een actief of ontspannen zeiluitje plannen in Friesland?

Wat is er op een mooie dag heerlijker dan een ontspannen zeiluitje op de prachtige Friese wateren? Of wilt u met uw familie of vrienden liever actief bezig zijn? Wat uw wensen ook zijn en voor welke gelegenheid u een zeiluitje organiseert, bij Jacob Huisman Charters is er altijd een passend arrangement.

Het organiseren van een gezellig zeiluitje

Hoe organiseert u samen met Jacob Huisman een ontspannen of actief zeiluitje met familie en vrienden?

1. Contacteer ons

Vul het contactformulier in en laat ons weten welke datum u in gedachten heeft voor een gezellig zeiluitje en de grootte van het gezelschap. Denk eraan dat zeiluitjes bij stralend weer erg populair zijn en onze zeilboten snel verhuurd worden.

2. Bespreken van uw wensen

We nemen spoedig contact met op u voor het plannen van het zeiluitje of om uw vragen te beantwoorden. We bespreken meteen uw wensen, ideeën, de samenstelling van de groep, uw planning en de verwachtingen van de dag.

3. Arrangementen en mogelijkheden

Tijdens het gesprek vertellen we u over de mogelijkheden en de zeilarrangementen die we u kunnen aanbieden, passend bij de groepssamenstelling en de gelegenheid. Zo bieden we onder andere de verzorging van catering aan, in samenwerking met Hotel Galamadammen.

4. Prijsopgave voor uw zeiluitje op maat

Op basis van uw wensen die we besproken hebben, zal u een prijsoverzicht of een offerte op maat van ons ontvangen. We kunnen u meerdere typen zeiluitjes, opties en arrangementen aanbieden, zodat u rustig een keus kunt maken.

5. De organisatie van uw gezellige zeiluitje

Het door u gekozen zeiluitje of complete arrangement wordt geheel volgens afspraak door ons verzorgd. Op de afgesproken dag en tijd ligt er een schip uit onze vloot met schipper voor u klaar. Onze medewerkers doen er alles aan om uw gezelschap een mooie, geheel verzorgde dag te bezorgen.

Geïnteresseerd in Een actief of ontspannen zeiluitje plannen in Friesland??

Voor meer informatie over het arrangement ‘Een actief of ontspannen zeiluitje plannen in Friesland?’ kunt u contact opnemen met Geertje Huisman.

Of vul onderstaand contactformulier in!

Contactformulier
 
× Hoe kan ik je helpen?