Een zeiltocht boeken

Een heerlijke dag genieten op het water, dat doet u met familie of vrienden tijdens een zeiltocht van Jacob Huisman Charters. Of u nu lekker wilt ontspannen of iets actiefs wil doen aan boord, zoals de bemanning helpen. Er is voor ieder wat wils tijdens onze zeiltochten.

Bij mooi weer gaat de reservering van zeiltochten snel, reserveer uw zeiltocht gauw.

Een zeiltocht boeken met familie, vrienden of als bedrijfsuitje

Een zakelijke zeiltocht

Niet alleen met vrienden en familie is een zeiltocht een leuke activiteit, ook als bedrijfsuitje is het een aanrader. Met collega’s buiten zijn, in een prachtige omgeving, genietend van een hapje en een drankje. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om op het water te vergaderen, als dat geen frisse ideeën oplevert! We kunnen u diverse geheel verzorgde arrangementen aanbieden voor al uw zakelijke gelegenheden.

Waar en waarmee varen we tijdens de zeiltocht?

De standaard verzamel- en opstapplaats is bij Jacob Huisman in Workum, heeft u echter zelf een idee voor een alternatieve opstapplaats? Overleg het gerust met ons. Vervolgens gaan we heerlijk varen op de Friese wateren, het Ijsselmeer de Fluessen en het Heegermeer. Onze vloot bestaat uit verschillende soorten schepen en boten, die plaats bieden aan verschillende groepsgroottes en ieder een eigen karakter hebben. Neem een kijkje in onze vloot.

Complete verzorging en arrangementen aan boord

Wilt u verzekerd zijn van een perfect verzorgde dag, inclusief catering? Bekijk dan eens onze arrangementen. Mocht u speciale wensen hebben, dan bieden we u ook graag een arrangement op maat aan voor u en uw gezelschap. Onze zeiltochten starten meestal vanaf De Galamadammen. Liever vanaf een andere opstapplaats? Dat kan ook!

Geïnteresseerd in Een zeiltocht boeken?

Voor meer informatie over het arrangement ‘Een zeiltocht boeken’ kunt u contact opnemen met Geertje Huisman.

Of vul onderstaand contactformulier in!

Contactformulier
 
× Hoe kan ik je helpen?