Fleis & Fjoer BBQ-arrangement

Een Culinaire Vaarervaring

Welkom aan boord bij Jacob Huisman Skûtsjes voor ons Fleis & Fjoer BBQ-arrangement. Stap aan boord van ons loungeskûtsje of kies voor de ruime XXL sloep en laat je verrassen door een unieke combinatie van varen en culinair genot.

Verwelkomende Sfeer

Bij aankomst, rond het begin van de middag, word je hartelijk ontvangen aan boord met een traditioneel kruidenbittertje en een smakelijke haring, gevolgd door een verfrissend glas korenwijn. De perfecte start voor een onvergetelijke dag.

Een Vaaravontuur op de Friese Wateren

Terwijl we uitvaren op onze sloep of zeilen op het Sneekermeer, geniet je van het rustgevende landschap en de verfrissende wind. Onze ervaren crew zorgt voor een soepele vaart terwijl jij ontspant en je laat meevoeren door de prachtige omgeving.

Culinaire Magie van een BBQ-Meister

Tijdens de tocht staat BBQ-meister Rinke Koopmans voor je klaar om een heerlijke BBQ-ervaring te verzorgen. Het vlees, zorgvuldig geselecteerd en zelf geslacht door onze chef, staat garant voor de beste kwaliteit. Terwijl we varen of zeilen, bereidt Rinke de lekkerste stukken vlees op eigenzinnige wijze, zodat je kunt genieten van een unieke smaakbeleving.

Verfijnde Begeleiding: Salades en Sauzen

Bij deze smaakvolle BBQ hoort ook een scala aan eigengemaakte salades en sauzen, zorgvuldig samengesteld om de culinaire ervaring compleet te maken. Van eiersalade tot pasta- en rundvleessalade, en van cocktail- tot knoflook- en zigeunersaus, elk detail draagt bij aan de smaakexplosie van deze bijzondere dag.

Een Onvergetelijke Culinair-Wateravontuur

Jacob Huisman Skûtsjes biedt niet zomaar een BBQ-arrangement, maar een complete beleving op het water. De combinatie van varen, de culinaire hoogstandjes van Rinke Koopmans en de betoverende Friese wateren zorgen voor een onvergetelijk samenzijn met je gezelschap.

Laat je verwennen door onze Fleis & Fjoer BBQ-ervaring en geniet van de perfecte mix van gastronomie en avontuur op het water. Dit is meer dan alleen een culinaire reis; dit is een herinnering die nog lang zal blijven nazinderen.

Geïnteresseerd in bbq arrangement?

Voor meer informatie over het arrangement ‘bbq arrangement‘ kun je contact opnemen met Geertje Huisman. Heb je zelf een uitje in gedachten of wil je dat we meekijken met de mogelijkheden? Dat kan ook. Wij verzorgen graag een op maat gemaakt arrangement voor deze dag op het water!

Of vul eenvoudig onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

× Hoe kan ik je helpen?