Klipper huren Friesland

Wilt u met vrienden, familie of collega’s een klipper huren Friesland? Overweeg in dat geval zeker het huren van een klipper in Friesland. Deze mooie zeilschepen werden vroeger vooral gebruikt voor handelsdoeleinden. Voornamelijk voor vervoer van goederen. Dit zeilschip is lang, maar niet heel breed en kon daardoor, vroeger al, grote snelheid maken. Nu worden de schepen nog steeds gebruikt door Jacob Huisman skûtsjes.

  • Mooie zeilschepen
  • Mooie, ontspannen dag
  • Ontdek Friesland vanaf het water
  • Programma op maat
  • Uw wensen staan centraal

In tegenstelling tot vroeger, is het nu mogelijk om hier een klipper te huren in Friesland voor recreatieve doeleinde. Maak er dus een mooie, ontspannen dag van en ontdek Friesland vanaf het water. En belevenis die u niet snel zal vergeten. Mede door de goede en deskundige organisatie die hierachter zit. Bij Jacob Huisman skûtsjes huurt u niet alleen een zeilboot, u krijgt een volledig verzorgde dag naar wens.

De mogelijkheden voor het klipper huren Friesland

Bij het huren van een klipper in Friesland zijn er bij Jacob Huisman skûtsjes verschillende mogelijkheden. Er zijn een aantal arrangementen, maar het is ook mogelijk om een programma op maat te laten maken. Hierbij staan uw wensen centraal en natuurlijk wordt hierbij ook rekening gehouden met uw budget.

Bij het huren van de klipper in Friesland is de bemanning op de zeilboot aanwezig. Af en toe zal gevraagd worden een handje te helpen, maar dit hoort natuurlijk bij de zeilbeleving. Verder kunt u de hele dag genieten van het uitzicht, de natuur en van elkaar.

Geïnteresseerd in Klipper huren Friesland?

Voor meer informatie over het arrangement ‘Klipper huren Friesland’ kunt u contact opnemen met Geertje Huisman.

Of vul onderstaand contactformulier in!

Contactformulier
 
× Hoe kan ik je helpen?