Loungeskûtsje

Ultiem ontspannen en heerlijk loungen op het water? Dan zetten wij ons unieke Lounge Skûtsje in. Voorzien van alle gemakken zoals een eigen bar en toilet.


Voorbeeld van een dagarrangement Loungeskûtsje:

’s Ochtends wordt u ontvangen, in de haven waar het Loungeskûtsje ligt, met koffie en Friese oranjekoek. Hierna loopt u samen met de schipper en zijn maatje naar de kade van het hotel om aan boord te stappen van het loungeskûtsje.

Voor vertrek zal de schipper u het een en ander uitleggen en wordt er gedronken op een behouden vaart. Via Stavoren vaart u vervolgens over het IJsselmeer, langs Hindeloopen naar Workum. Tijdens de tocht kunt u aan de bar gebruikmaken van de hapjes en drankjes die voor u mee zijn genomen. Een overheerlijke lunch van luxe belegde broodjes en een schippers bittergarnituur zorgen samen met diverse frisdranken, bier, wijn en uiteraard Beerenburg voor de inwendige mens. Onder het genot van fijne muziek kunt u heerlijk genieten op de loungebanken of de schipper helpen om het schip te zeilen.

In Workum is er even tijd om te passagieren, een terrasje te pakken of cultuur op te snuiven in het Jopie Huisman museum. Hierna wordt de tocht voortgezet over het Heegermeer en de Fluessen. Bij terugkomst bij het hotel staat op de kade een haringkar met diverse drankjes al voor u klaar. Na een borrel in ons Havencafé, in het restaurant of heerlijk op het terras wordt er begonnen met de barbecue of het 3-gangen diner.

b>Natuurlijk helpen wij u graag om samen met u een passend dag- of avondprogramma in elkaar te zetten!

Voor meer informatie bel met Geertje Huisman tel. 0517-396366 of mail naar info@jacobhuisman.nl