Loungeskûtsje

Dagarrangement
Ultiem ontspannen en heerlijk loungen op het water? Dit kan alleen bij Jacob Huisman Charters

Loungeskûtsje

Ultiem ontspannen en heerlijk loungen op het water? Dan zetten wij ons unieke Loungeskûtsje in. Voorzien van alle gemakken zoals een eigen bar en toilet.

Voorbeeld van een dag arrangement Loungeskûtsje: ’s Ochtends wordt u ontvangen bij de Galamadammen, waar het loungeskûtsje ligt, met koffie en Friese oranjekoek. Hierna loopt u samen met de schipper en zijn maatje naar de kade van het hotel om aan boord te stappen van het loungeskûtsje.

Voor vertrek zal de schipper u het een en ander uitleggen en wordt er gedronken op een behouden vaart. Via Stavoren vaart u vervolgens over het IJsselmeer, langs Hindeloopen naar Workum. Tijdens de tocht kunt u aan de bar gebruik maken van de hapjes en drankjes die voor u mee zijn genomen. Een overheerlijke lunch van luxe belegde broodjes en een schippers bittergarnituur zorgen samen met diverse frisdranken, bier, wijn en uiteraard Beerenburg voor de inwendige mens. Onder het genot van fijne muziek kunt u heerlijk genieten op de loungebanken of de schipper helpen om het schip te zeilen.

dti arrangement

Of vraag hieronder direct een vrijblijvende offerte aan.

Vraag vrijblijvende een offerte aan

Offerte aanvraag

Via dit formulier vraag je eenvoudig een offerte aan. Geef hier je wensen aan.

× Hoe kan ik je helpen?