Loungeskûtsjes


Ultiem ontspannen en heerlijk loungen op het water?
Dan zetten wij ons unieke Loungeskûtsjes in. Voorzien van alle gemakken zoals een eigen bar en toilet. We hebben een groot loungeskûtsje waar zo’n 40 gasten op kunnen of onze kleinere loungeskûtsje voor 14 gasten.

Dagarrangement Loungeskûtsje

Wij denken graag mee qua daginvulling voor een zeiltocht op onze loungeskûtsjes. Een voorbeeld van een dagarrangement:

’s Ochtends wordt u gastvrij ontvangen met koffie en Friese oranjekoek. Hierna loopt u samen met de schipper en zijn maatje naar de kade van het hotel om aan boord te stappen van het loungeskûtsje. Voor vertrek zal de schipper u het een en ander uitleggen en wordt er gedronken op een behouden vaart. Via Stavoren vaart u vervolgens over het IJsselmeer, langs Hindeloopen naar Workum. Tijdens de tocht kunt u aan de bar gebruikmaken van de hapjes en drankjes die voor u mee zijn genomen.

Een overheerlijke lunch van luxe belegde broodjes en een schippers bittergarnituur zorgen samen met diverse frisdranken, bier, wijn en uiteraard Beerenburg voor de inwendige mens. Onder het genot van fijne muziek kunt u heerlijk genieten op de loungebanken of de schipper helpen om het schip te zeilen.

Geïnteresseerd in onze Loungeskûtsjes?

Voor meer informatie over de Loungeskûtsjes kunt u contact opnemen met Geertje Huisman.

Of vul onderstaand contactformulier in!

Contactformulier
 
× Hoe kan ik je helpen?