Meer informatie

Gaat u graag eens een dagje zeilen IJsselmeer?

Het is niet voor velen weggelegd, zomaar even een dagje zeilen IJsselmeer. Maar natuurlijk is het ook mogelijk een zeilboot te huren. U hoeft hier niet eens voor te kunnen zeilen. Bij Jacob Huisman skûtjes kunt u een zeilboot huren inclusief schipper. Deze zal wellicht een paar keer aan u vragen de zeilen de hijsen, maar verder kunt u de hele dag heerlijk ontspannen, op het water vertoeven. Dit hoort natuurlijk volledig bij de beleving.

  • Zeilboot huren inclusief schipper
  • Wij voldoen aan uw wensen
  • Verschillende mogelijkheden
  • Dagprogramma’s op maat
  • Verschillende zeilboten

We horen vooraf graag hoe u het dagje zeilen op het IJsselmeer wenst. In dat geval kunnen we hier volledig aan voldoen. Wij bieden verschillende mogelijkheden, van verschillende arrangementen tot hele dagprogramma’s op maat. Ook de grootte van de groep is natuurlijk van belang. Gelukkig beschikken wij over verschillende zeilboten van verschillende groottes.

Niets ontbreekt tijdens een dagje zeilen IJsselmeer

Het zal u aan niets ontbreken tijdens een dagje zeilen op het IJsselmeer, wanneer u een zeilboot huurt bij Jacob Huisman skûtjes. Op een uurtje rijden van de randstad ligt Hotel-Restaurant “De GalamaDammen” in Friesland. Vanaf hier gaat u aan bood van de zeilboot. Aan boord zal u aan niets ontbreken. De catering aan boord wordt ook verzorgd door “De GalamaDammen”.

Gedurende de gehele dag staan er verschillende hapjes en drankjes voor u ter beschikking. Ook hierin kunt u natuurlijk vooraf uw wensen doorgeven. Halal, vegetarisch, zwanger of allergieën? We horen het graag, zodat we voor iedereen voldoende aan boord hebben.
Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd in een dagje zeilen IJsselmeer?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op middels het contactformulier op de website.

Ook is het natuurlijk mogelijk om een e-mail te sturen naar info@jacobhuisman.nl of te bellen met nummer 0517-396366.