Bootverhuur Friesland? Kom naar ons!

Bootverhuur Friesland? Wilt u een boot huren friesland met schipper? Niets zo heerlijk als op een dag met lekker weer het water op te gaan. Voor velen de ultieme vrije tijds beleving. In Nederland blijft het voor de meeste mensen dan toch met een bootje over de grachten in de binnenstad. Maar vanuit de randstad zit u met een uurtje rijden al in Friesland. Hier is het mogelijk om een boot te huren met schipper. Dan is het helemaal genieten natuurlijk, zonder iets te doen wordt u over de mooie wateren gevaren.

Bootverhuur Friesland
Bootverhuur Friesland

Ondertussen kunt u genieten van een drankje en van elkaars gezelschap. Door een boot te huren in Friesland met schipper hoeft niemand van de groep te varen of op te letten op het verkeer op het water. Dat is natuurlijk pas echt een vakantiegevoel.

  • Optimaal genieten
  • Mooie wateren
  • Skûtsjes en luxe platbodems
  • Onvergetelijke dag
  • Verschillende arrangementen

Bij Jacob Huisman Skûtsjes kunt u een boot huren Friesland met schipper

Wilt u een boot huren in Friesland met schipper? Dan kunt u terecht bij Jacob Huisman Skûtsjes. Een skûtsjes is het Friese woord voor schuitje. Het zijn Friese zeilboten, welke ook door deze onderneming verhuurd worden, maar daarnaast bieden we ook luxe platbodems aan. Dit zijn ook zeilboten, maar dan met een platte onderkant.

Voor zowel grote als kleine groepen is het mogelijk om een boot te huren en bij Jacob Huisman Skûtsjes worden verschillende arrangementen aangeboden welke u erbij kunt bestellen. Zo is het mogelijk om een vergadering in te plannen op een zeilboot of een tour te maken langs diverse musea. Er is één contante en dat is dat het altijd volgens uw wens gaat. Wij willen u graag een onvergetelijke dag bezorgen.

Meer informatie over Bootverhuur Friesland

Wilt u meer informatie omtrent het boot huren Friesland met schipper? Bijvoorbeeld over de kosten of over de verschillende arrangementen die worden aangeboden. Dan geven wij meer informatie op onze website. Omdat wij ieder programma graag volgens wens maken is het niet mogelijk om hier standaardprijzen voor te rekenen.

Door middel van persoonlijk contact kunnen we natuurlijk vrijblijvend uw vragen beantwoorden. Bel hiervoor met Geertje Huisman, telefoonnummer 0517-396366 of stuur een e-mail naar ons via het contactformulier.