Klipper huren IJsselmeer

Klipper huren IJsselmeer? Zoekt u een mogelijkheid qua klipper huren IJsselmeer? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u hiernaar op zoek bent. Misschien wilt u een geslaagd uitje organiseren voor een groep vrienden of u wilt op pad met familie.

  • Verschillende doelen om een zeilboot te huren
  • Unieke ervaring
  • Volledig verzorgde dag
  • Ontspanning en actief
  • Voor bedrijven

Om verzekerd te zijn van een unieke ervaring en een volledig verzorgde dag kunt u een klipper huren op het IJsselmeer bij Jacob Huisman skûtsjes. Wij hebben verschillende boten, maar ook mogelijkheden. Wij horen graag hoe uw ideale dag op het IJsselmeer eruitziet en natuurlijk hoe groot de groep is, waarmee u komt. Wilt u actief deelnemen aan het zeilen? Of liever rustig en ontspannen genieten van al het moois? Bij ons is het allemaal mogelijk.

Klipper huren IJsselmeer
Klipper huren IJsselmeer

Klipper huren IJsselmeer? is ook voor bedrijven

Naast alle mogelijkheden die al eerder genoemd zijn is het huren van een klipper op het IJsselmeer ook ideaal voor bedrijven. Zo hebben we een arrangement voor een bedrijfsuitje samengesteld. U wordt op deze dag ontvangen in Hotel Galamadammen, waarna u samen met de schipper aan boord zult gaan. Aan boord zijn er diverse dranken en wordt u een bittergarnituur aangeboden.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een vergadering in te plannen op een klipper van Jacob Huisman skûtsjes. Kunt u zich een inspirerende omgeving voorstellen? Ook dit gaat in samenwerking met het hotel en natuurlijk volledig in overleg met u.

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in een van de arrangementen voor het klipper huren IJsselmeer? Of wilt u liever een programma op maat? Op onze website kunt u een contactformulier invullen, waarna wij zo snel mogelijk contact met u zullen opnemen.

Ook kunt u ons altijd een e-mail sturen info@jacobhuisman.nl of telefonisch bereiken op nummer 0517-396366 wij horen heel graag van u.