Op zoek naar bootverhuur Friesland?

Op zoek naar een bootverhuur Friesland? Hoewel er op een boot geen plek is om weg te komen, geeft het vaak wel een ultiem gevoel van vrijheid. Niets leuker en fijner dan op een mooie dag, met lekker weer, met een boot het water op te gaan. Voor een enkeling die over een boot beschikt is dit natuurlijk geen probleem, maar dit is vaak een duur grapje door het onderhoud en het betalen van de ligplaats. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden van bootverhuur in Friesland.

  • Ervaar het ultieme vrijheidsgevoel
  • Programma’s op maat
  • Rekening houden met uw wensen
  • Alle groepen zijn welkom

Wilt u verzekerd zijn van een leuke dag welke volledig naar uw wens wordt ingevuld, dan is er maar één bootverhuur in Friesland, namelijk Jacob Huisman skûtsjes. Wij leveren programma’s op maat en houden hierbij volledig rekening met uw wensen en de groepssamenstelling. Zo kunt u bij ons terecht voor bedrijfsuitjes, familiefeest, maar zelfs voor vergaderen aan boord.

Bootverhuur in Friesland bij Jacob Huisman skûtsjes

Bij Jacob Huisman skûtsjes kunt u verschillende boten huren voor een dagtocht over de Friese meren. Er worden verschillende zeilboten verhuurd, zoals luxe platbodems en skûtsjes, dit is Fries voor schuitje, maar een schuitje is het allesbehalve. Het is mogelijk om met grote groepen aan boord te komen.

Hier kunt u genieten van een heerlijk dagje op zee en wellicht kunt u af en toe de bemanning helpen met het hijsen van de zeilen. Met een programma op maat kunt u zelf precies aangeven hoe deze dag er voor u uit gaat zien.

Meer informatie over bootverhuur in Friesland

Wilt u meer informatie over onze bootverhuur Friesland? Op de website staat meer uitleg en ook foto’s welke een goede sfeerimpressie weergeven.

Ook is het mogelijk het contactformulier op de website in te vullen er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. Uiteraard zijn wij ook via de e-mail bereikbaar op e-mailadres info@jacobhuisman.nl en telefonisch op telefoonnummer 0517-396366.