Wilt u een klipper huren Lemmer?

Wilt u met vrienden, familie of collega’s een klipper huren Lemmer? Overweeg in dat geval zeker het huren van een klipper in Lemmer. Deze mooie zeilschepen werden vroeger vooral gebruikt voor handelsdoeleinden. Voornamelijk voor vervoer van goederen. Dit zeilschip is lang, maar niet heel breed en kon daardoor, vroeger al, grote snelheid maken. Nu worden de schepen nog steeds gebruikt door Jacob Huisman skûtsjes.

  • Mooie zeilschepen
  • Mooie, ontspannen dag
  • Ontdek Lemmer vanaf het water
  • Programma op maat
  • Uw wensen staan centraal

In tegenstelling tot vroeger, is het nu mogelijk om hier een klipper te huren in Lemmer voor recreatieve doeleinde. Maak er dus een mooie, ontspannen dag van en ontdek Lemmer vanaf het water. En belevenis die u niet snel zal vergeten. Mede door de goede en deskundige organisatie die hierachter zit. Bij Jacob Huisman skûtsjes huurt u niet alleen een zeilboot, u krijgt een volledig verzorgde dag naar wens.

De mogelijkheden voor het klipper huren Lemmer

Bij het huren van een klipper in Lemmer zijn er bij Jacob Huisman skûtsjes verschillende mogelijkheden. Er zijn een aantal arrangementen, maar het is ook mogelijk om een programma op maat te laten maken. Hierbij staan uw wensen centraal en natuurlijk wordt hierbij ook rekening gehouden met uw budget.

Bij het huren van de klipper in Lemmer is de bemanning op de zeilboot aanwezig. Af en toe zal gevraagd worden een handje te helpen, maar dit hoort natuurlijk bij de zeil beleving. Verder kunt u de hele dag genieten van het uitzicht, de natuur en van elkaar.

Wacht niet langer en neem contact met ons op

Op onze website staat veel informatie omtrent het klipper huren Lemmer en wellicht heeft u ook al een aantal foto’s voorbij zien komen. Dit geeft vaak een goede indruk, maar tijdens ons persoonlijk contact kunnen we al uw vragen beantwoorden.

U kunt ons bereiken door middel van het invullen van het contactformulier, door te e-mailen naar info@jacobhuisman.nl of door te bellen 0517-396366.