Zeilboot huren in Friesland

Bent u op zoek naar een onvergetelijke dagbesteding voor een groep vrienden, zoals een zeilboot huren in omgeving Friesland? Dan bent u bij Jacob Huisman Charters aan het juiste adres. Zowel familie-uitjes, teambuilding activiteiten en vergaderingen zijn ideaal te combineren met een heerlijke tour op de Friese wateren. Kom samen met uw gezelschap naar onze opstapplek in Workum en beleef een mooie dag.

Bootverhuur Friesland
Bootverhuur Friesland

Diverse zeilboten

Op zonnige dagen worden onze boten in een vlot tempo verhuurd. Gelukkig beschikken wij over verschillende diverse luxe platbodems en skûtjes (schuitjes) om u te voorzien van een mooie dag. Wij beschikken ook over zeilboten om grotere groepen te vermaken. Uiteraard beschikken we ook over diverse arrangementen en programma’s op maat, zodat uw dag op maat wordt gekleed. Door onze samenwerking ontstaan er prachtige momenten die u nooit meer zult vergeten.

Voordelen zeilboot huren bij Jacob Huisman

U vraagt zich zeker af waarom u een zeilboot met schipper bij Jacob Huisman in Friesland moet huren. Wij informeren u graag hierover door de verschillende voordelen te benoemen:

  • Volledig verzorgde dag
  • Geheel naar wens
  • Luxe platbodems en skûtjes
  • Arrangementen en programma’s op maat
  • Genieten van de natuur

Opstapplek in Workum

We zorgen ervoor dat onze klanten allemaal samen op één opstapplek kunnen verzamelen, zodat we vanuit één locatie vertrekken. In dit geval betreft het de opstapplek Workum in Friesland. Uiteraard is het mogelijk om een andere opstapplek dan Workum af te spreken met de schipper. Neem hiervoor gerust contact met ons op, zodat de zeilboot op de juiste locatie wacht.

Zeilboot huren in omgeving Friesland?

Wilt u graag samen met uw familie, vrienden en collega’s genieten van een feestje, verjaardag of ander moment? Wij helpen u hier graag bij. Uw wensen worden bij ons van A tot Z waargemaakt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.