Zeilboot huren IJsselmeer | Jacob Huisman Skûtjes

Zeilboot huren IJsselmeer? Wat is er nu prettiger dan met mooi weer een zeilboot huren IJsselmeer en omgeving. Heerlijk genieten van elkaar en van de mooie dag, waarop niets hoeft. Een volledig verzorgde dag, geheel naar wens. Wie wil dat nou niet? Ziet u uzelf al zitten aan boord, met bijvoorbeeld een groep vrienden of familie? Kijk dan snel verder wat de mogelijkheden zijn voor een zeilboot huren op het IJsselmeer bij Jacob Huisman skûtjes.

  • Volledig verzorgde dag
  • Geheel naar wens
  • Luxe platbodems en skûtjes
  • Uw wensen en verwachtingen
  • Geniet van de natuur

U zult begrijpen dat op zonnige dagen de boten in vlot tempo verhuurd worden. Gelukkig beschikken wij over diverse luxe platbodems en skûtsjes. Dit is het Friese woord voor schuitje, maar gelukkig zijn ze bij ons van grote omvang, zodat we ook grote groepen kunnen vermaken. Om een beeld te krijgen van de boten, hebben we verschillende foto’s op de website geplaatst.

Zeilboot huren IJsselmeer
Zeilboot huren IJsselmeer

Dit geeft alvast een goede indruk. Mocht u meer informatie wensen? Laat dan zeker even een bericht achter op het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bij Jacob Huisman skûtsjes kunt u een zeilboot huren IJsselmeer

U wilt een zeilboot huren IJsselmeer via Jacob Huisman skûtsjes. Dan hebben we natuurlijk graag van tevoren even contact over uw wensen en verwachtingen. Wij maken graag een programma op maat. Op de dag zelf treffen we elkaar bij Hotel Galamadammen in Friesland. Hier ontmoet u de schipper en kunnen we aan boord gaan.

Onderweg is het mogelijk om de schipper te helpen met het hijsen van de zeilen, maar u kunt er ook voor kiezen om heerlijk ontspannen te genieten van de natuur. Het is mogelijk om te kiezen voor catering aan boord. Hier zult u zeker van genieten. Ook dit is in samenwerking met Hotel Galamadammen.

Zeilboot huren IJsselmeer? hieronder vindt u de contactinformatie

Naast het invullen van het contactformulier op de website voor meer informatie omtrent het zeilboot huren IJsselmeer, is het ook mogelijk ons direct te benaderen via de e-mail. Stuur daarvoor een e-mail naar info@jacobhuisman.nl. Ook bellen is mogelijk, wij zijn bereikbaar op nummer 0517-396366.