Zeilen met relaties & zakenpartners | zakelijke zeilarrangementen

Wilt u eens op een echt unieke, verrassende manier indruk maken op uw zakenpartner(s)? Zeilen met relaties is een fantastische manier om op een luchtige manier, in een vrije setting de banden aan te halen en kansen te ontdekken en ontwikkelen. Bespreek, geniet, relax of werk mee met de bemanning aan boord.

Zeilen met relaties
Zeilen met relaties

Zakelijke zeilarrangementen

Een zeilarrangement voor een heerlijke middag zeilen met relaties op de prachtige Friese wateren. We maken een vaartocht over de meren de Fluessen, het Heegermeer en het Ijsselmeer. Gedurende de vaart zorgt de bemanning dat het u aan niets ontbreekt. We beschikken over een bar, voorzien van frisdranken, bier en Friese Beerenburg. Daarbij hoort uiteraard ook een schippers bittergarnituur.

Reserveer uw zeilarrangement snel!

Hoe ziet een dagje zeilen met relaties eruit?

Aan het begin van de middag ontvangen we u graag in Hotel Galamadammen, waar u verwelkomd wordt met koffie of thee. De schipper en zijn maatje brengen u daarna naar de kade van het hotel om aan boord te stappen van het skûtsje. De schipper zal enige uitleg geven over het skûtsje en drinkt met u op een behouden vaart. Aan het einde van de middag komt u terug bij het hotel, waar u in het het Havencafé kunt nagenieten met een drankje. Opvolgend serveren we een overheerlijk ‘captains dinner’.

Geïnteresseerd in een zeiltocht met zakelijke relaties?

Als u meer wilt weten kunt u ons bereiken door het contactformulier in te vullen, te mailen naar info@jacobhuisman.nl of direct contact op te nemen met Geertje Huisman op telefoonnummer 0517-396366.