Meneer Yoast

Meneer Yoast is een elektrische sloep van formaat. Met een lengte van 19 meter en 3,90 meter breed biedt hij plaats aan maar liefst 40 tot 50 personen. Dat maakt deze sloep ideaal voor grote groepen die een vaartocht willen maken op de Friese wateren.

Maar niet alleen de grootte van de sloep maakt hem bijzonder. De meneer Yoast is namelijk ook nog eens 100% elektrisch. Hierdoor is hij niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens fluisterstil. Zo kunnen de passagiers optimaal genieten van de rondvaart zonder gestoord te worden door storende geluiden.

Daarnaast is onze gekeurde elektrische sloep ook nog eens heel comfortabel. De sloep is voorzien van meerdere zitplaatsen en een overdekte ruimte voor als het weer wat minder is. We hebben ook een toilet aan boord, zodat de passagiers tijdens de rondvaart niet naar de kant hoeven te gaan.

Kortom, de meneer Yoast is dé ideale sloep voor grote groepen die willen genieten van een rondvaart, met een gezellig of actief arrangement, op de Friese meren. Comfortabel, milieuvriendelijk en fluisterstil: wat wil je nog meer?

Geïnteresseerd in onze Meneer Yoast?

Voor meer informatie over de Meneer Yoast kunt u contact opnemen met Geertje Huisman.

Of vul onderstaand contactformulier in!

Contactformulier
 
× Hoe kan ik je helpen?