Ocularis Klipper

Welkom aan boord van de Ocularis, de ultieme luxe yacht-klipper die zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je zakelijke relaties. Geniet van de warme en ontspannen sfeer aan boord, omringd door de schoonheid van wind en water. Met de Ocularis creëer je een onvergetelijke ervaring en veranderen jouw zakelijke relaties in goede vrienden!

Varen met de zeilklipper Ocularis

Onze Ocularis wordt verhuurd met een schipper en ten minste één gastvrouw/heer, zodat jij je volledig kunt concentreren op de ervaring en het gezelschap van je gasten.

Met haar elegante lijn, het teakhouten dek en de ruime kuip met fraaie blokroosters, is de Ocularis een uniek schip. Benedendeks kun je genieten van een grote salon, die je gerust een “lounge” mag noemen, en twee comfortabele en ruime staterooms (of hutten) met centrale verwarming en toilet. De kombuis is uitgerust met moderne apparatuur en een grote koelkast met vriesvak.

Voel je thuis aan boord van onze zeilklipper

Het schip is rijkelijk gedecoreerd met prachtige houtsoorten en koperwerk, wat resulteert in een aangename en warme sfeer aan boord. Het is de perfecte plek voor jouw gasten om zich thuis te voelen vanaf het moment dat zij voet aan boord zetten.

Zeilen met relaties

Klaar om jouw gasten te verwelkomen aan boord van de Ocularis en een onvergetelijke ervaring te bieden? Neem snel contact met ons op via onze website voor het boeken of reserveren van jouw zeilavontuur op dit prachtige schip!

Geïnteresseerd in onze Ocularis Klipper?

Voor meer informatie over de Ocularis Klipper kunt u contact opnemen met Geertje Huisman.

Of vul onderstaand contactformulier in!

Contactformulier
 
× Hoe kan ik je helpen?