Zeilen op een Open Skûtsje

Stap aan boord van een open skûtsje en beleef een onvergetelijke dag op het water. Bij Jacob Huisman Charters bieden we je de perfecte mix van ontspanning en avontuur op de Friese wateren. Onze open skûtsjes, ook wel loungeskûtsjes genoemd, zijn van alle gemakken voorzien. Ideaal voor een dag vol ontspanning, gezelligheid en unieke ervaringen.

Wat is een Open Skûtsje?

Een open skûtsje is een traditionele Friese zeilboot, speciaal ontworpen voor comfortabele dagtochten. Het biedt voldoende ruimte om te loungen, met een eigen bar en toilet aan boord. Hierdoor is het ideaal voor groepen die willen genieten van een zorgeloze dag op het water zonder actief mee te hoeven helpen met zeilen. Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, een dag op een open skûtsje staat garant voor plezier en ontspanning.

Dagarrangement Open Skûtsje

Bij aankomst word je hartelijk ontvangen met koffie en Friese oranjekoek. Na een korte introductie door de schipper, stap je aan boord van ons ruime en comfortabele open skûtsje. We varen vanuit de prachtige haven van Galamadammen, richting de historische stadjes Stavoren, Hindeloopen en Workum.

Tijdens de tocht kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes van de bar aan boord. Onze schipper zorgt voor een veilige en ontspannen vaart, terwijl jij geniet van het uitzicht en de gezelligheid. De lunch bestaat uit luxe belegde broodjes en een smakelijk schippersbittergarnituur, vergezeld van diverse frisdranken, bier, wijn en de beroemde Beerenburg.

Activiteiten en Bezienswaardigheden

Een dag op het open skûtsje biedt meer dan alleen varen. Onderweg kun je genieten van fijne muziek en het prachtige Friese landschap. Bovendien zijn er verschillende mogelijkheden om de vaartocht te combineren met andere activiteiten zoals fierljeppen, waterskiën of een bezoek aan een museum. Zo wordt jouw dagje uit nog specialer en afwisselender.

Mijlpaal, verjaardag of bedrijfsuitje vieren aan boord van ons open skûtsje

Een open skûtsje is perfect voor diverse gelegenheden, zoals familiedagen, bedrijfsuitjes, bruiloften of een gezellig dagje uit met vrienden. De veelzijdigheid van het schip maakt het geschikt voor iedereen die wil genieten van een ontspannen en gezellige tijd op het water.

Boek een dagje varen op het open skûtsje

Wil je een unieke ervaring op het water beleven? Boek dan je dagtocht met het open skûtsje direct bij Jacob Huisman Charters. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag vol ontspanning, plezier en prachtige herinneringen. Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveringen. Tot snel aan boord!

Kom en ontdek de magie van de Friese wateren met Jacob Huisman Charters. Ultiem ontspannen en heerlijk loungen op het water? Dan is ons open skûtsje de perfecte keuze voor jou!

Geïnteresseerd in zeilen met een open skûtsje?

Voor meer informatie over het arrangement ‘zeilen met een open skûtsje‘ kun je contact opnemen met Geertje Huisman. Heb je zelf een uitje in gedachten of wil je dat we meekijken met de mogelijkheden? Dat kan ook. Wij verzorgen graag een op maat gemaakt arrangement voor deze dag op het water!

Of vraag hieronder direct een vrijblijvende offerte aan.

Vraag vrijblijvende een offerte aan

Offerte aanvraag

Via dit formulier vraag je eenvoudig een offerte aan. Geef hier je wensen aan.

× Hoe kan ik je helpen?