Platbodem verhuur Friesland?

Op zoek naar een platbodem verhuur Friesland? Stop maar met zoeken, bij Jacob Huisman skûtsjes kunt u terecht voor platbodem verhuur in Friesland. Wij zijn een ervaren en gedreven onderneming, welke voor u klaarstaat. Wij behandelen iedere nieuwe groep als onze eerste groep.

Ieder programma is uniek en uw wens staat centraal. Daarbij zorgt ook de omgeving voor een goede sfeer. Wat is er nu prettiger dan op een dag met lekker weer de wateren op. Heerlijk zeilen en genieten van een fijne groep mensen, de omgeving en de natuur. Hoewel in deze setting natuurlijk weinig meer nodig is, maken wij er een onvergetelijke dag van door onze arrangementen of door een programma op maat voor u samen te stellen.

  • Ervaren en gedreven onderneming
  • Unieke programma’s
  • Wens van klant staat centraal
  • Programma op maat

Voor een goede impressie en meer informatie kunt u altijd terecht op onze website, maar persoonlijk contact opnemen is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Platbodem verhuur Friesland

Naast platbodem verhuur in Friesland verhuren wij in Friesland ook skûtsjes. Beide zijn zeilboten, maar de platbodem heeft een platte onderkant. Door deze bodem is het gemakkelijk varen, ook in ondiepere wateren en bij laagtij. Om u een onvergetelijke dag te bezorgen hebben we verschillende arrangementen samengesteld. Hierbij kunt u denken aan zakelijk varen, een lounge skûtsje, bedrijfsuitjes, vergaderen en zeilen en een museum tocht.

Ook maken we graag een arrangement op maat. We begrijpen dat iedere groep anders is en dat hierbij ook verschillen zitten in wensen. Wij vinden het belangrijk wanneer de dag voor u volledig naar wens is.

Maak een afspraak voor Platbodem verhuur Friesland

Om de platbodem verhuur Friesland activiteit volledig naar wens te laten verlopen, maken we graag een telefonische afspraak. We nemen dan uw wensen door en maken op basis daarvan een overzichtelijke prijsopgave. 

Geïnteresseerd in Platbodem verhuur Friesland??

Voor meer informatie over het arrangement ‘Platbodem verhuur Friesland?’ kunt u contact opnemen met Geertje Huisman.

Of vul onderstaand contactformulier in!

Contactformulier
 
× Hoe kan ik je helpen?