Skûtsjes huren

Verhuur van skûtsjes en luxe platbodems voor onvergetelijk (bedrijfs)uitje

Een dagje zeilen met collega’s voor de personeelsvereniging of als teambuildingactiviteit, een dag netwerken met zakenrelaties of iets te vieren met familie of vrienden. Het kan allemaal!

Tijdens de tocht kunt u genieten van de vergezichten over de Friese meren maar af en toe kan er ook gewerkt worden; de 2 bemanningsleden doen desgewenst een beroep op de personen aan boord om te helpen bij het hijsen van de zeilen. Per skûtsje kunnen maximaal 20 personen aan boord. Met grotere gezelschappen waarbij meerdere skûtsjes ingezet kunnen worden is het mogelijk om een wedstrijdelement in te bouwen.

Op een uur rijden van de randstad bieden wij u een onvergetelijke zeildag aan op een prachtige locatie. U heeft de keuze uit meerdere arrangementen, verschillende schepen en meerdere opstapplaatsen. Zo varieert ons aanbod van actief de hele dag zeilen op het prachtige IJsselmeer tot lekker loungen op één van de luxere schepen, al of niet gecombineerd met fiets/wandel/museumtocht. Wij bieden u dus de mogelijkheid zelf een arrangement samen te stellen afgestemd op uw eigen wensen en budget!

Skûtsjes huur je bij Jacob Huisman!

Klapperende zeilen, de wind door je haren, sjorren aan de schoten. Het voelt alsof je een week bent weggeweest. Ouderwets zwoegen op wedstrijd-skûtsjes, het IJsselmeer op met een klipper of gewoon genieten van de nostalgie op een fraaie Lemsteraak. Het kan allemaal.

Geïnteresseerd in Skûtsjes huren?

Voor meer informatie over het arrangement ‘Skûtsjes huren’ kunt u contact opnemen met Geertje Huisman.

Of vul onderstaand contactformulier in!

Contactformulier
 
× Hoe kan ik je helpen?