Skûtsjes verhuur Friesland

Bent u op zoek naar skûtsjes verhuur Friesland? Dat komt goed uit. Bij Jacob Huisman skûtsjes zijn er verschillende mogelijkheden. Een skûtsjes werd vroeger gebruikt voor het vervoeren van vracht. Deze typische Friese zeilboten wordt nu nieuw leven ingeblazen door ze te gebruiken voor recreatieve doeleinden. Ook wordt eens per jaar in Friesland nog een wedstrijd gehouden met skûtsjes.

  • Diverse mogelijkheden
  • Recreatieve doeleinden
  • Grote of kleine groepen
  • Welkom aan boord
  • Verschillende arrangementen

Bij Jacob Huisman Skûtsjes worden de zeilboten echter verhuurd voor recreatief gebruik. Voor vrijgezellengroepen, familie-uitjes of voor teambuilding, het maakt niet uit. Iedere groep, groot of klein, is welkom aan boord.

Kijk voor meer informatie over skûtsjes verhuur in Friesland op de website. Hier staan de verschillende mogelijkheden en arrangementen. Ook staan er diverse foto’s op de internetpagina welke een goede impressie geven en alvast veel voorpret.

Een vakantiedag in eigen land

Bij Jacob Huisman Skûtsjes maken we er een onvergetelijke dag van. Dit doen we niet alleen met onze skûtsjes verhuur in Friesland. Het is ook mogelijk om te gaan varen met een luxe platbodem. We bieden verschillende arrangementen aan, maar willen toch vooral een programma op maat maken voor iedere klant.

Zoveel mensen, zoveel wensen en dit erkennen wij ook. Hierdoor vinden we het dan ook prettig om uw wensen van tevoren goed te begrijpen en door te nemen en op basis daarvan er een mooie dag van te maken. Zo zal de ene groep graag lekker willen genieten van de rust, het water en de omgeving, terwijl een andere groep graag actief bezig is met het zeilen. Bij ons is er van alles mogelijk.

Geïnteresseerd in Skûtsjes verhuur Friesland?

Voor meer informatie over het arrangement ‘Skûtsjes verhuur Friesland’ kunt u contact opnemen met Geertje Huisman.

Of vul onderstaand contactformulier in!

Contactformulier
 
× Hoe kan ik je helpen?