Skûtsjes verhuur Friesland

Bent u op zoek naar een authentieke ervaring? Skûtsjes verhuur in Friesland? Dan zit je bij Jacob Huisman goed. Wij bieden diverse mogelijkheden om van deze traditionele Friese zeilboten te genieten. Ooit gebruikt voor vrachtvervoer, worden deze skûtsjes nu ingezet voor recreatieve doeleinden, en jaarlijks vinden er zelfs zeilwedstrijden mee plaats in Friesland: SKS en IFKS.

Divers aanbod: van loungeskûtsjes tot xxl sloepen

Of je nu op zoek bent naar een activiteit voor een jubilieum, een gezinsuitje of een teambuildingsevenement, bij Jacob Huisman Skûtsjes ben je aan het juiste adres. Wij verwelkomen groepen van verschillende groottes met open armen aan boord van onze skûtsjes. Stap aan boord van onze skûtsjes en laat u meevoeren op het betoverende water van Friesland.

Diverse skûtsjezeilarrangementen

Op deze website vind je uitgebreide details over skûtsjes verhuur in Friesland. Ontdek de veelzijdige mogelijkheden en diverse arrangementen die wij aanbieden. Blader door de pagina’s en laat je inspireren door levendige foto’s die de sfeer alvast tot leven brengen, en je een voorproefje geven van wat u te wachten staat.

Geniet van een vakantiedag in eigen land bij ons aan boord

Bij Jacob Huisman Skûtsjes streven we ernaar om van jullie dag een onvergetelijke ervaring te maken. We bieden niet alleen skûtsjes verhuur in Friesland aan, maar ook een luxe xxl elektrische sloep voor een unieke ervaring op het water. Hoewel we verschillende arrangementen hebben, willen we vooral een op maat gemaakt programma creëren dat perfect aansluit bij jullie wensen en behoeften.

Wij luisteren naar jouw wensen

Elke groep heeft zijn eigen voorkeuren, en wij begrijpen dat volledig. Daarom nemen we graag de tijd om jouw wensen te begrijpen en daarop een vaardag te plannen die perfect past bij de gasten. Of je nu ontspannen wilt genieten van het water en de omgeving, of actief wilt zeilen, bij ons is alles mogelijk. Laat ons jullie dag bijzonder maken, precies zoals jij het wilt!

Geïnteresseerd in Skûtsjes verhuur Friesland?

Voor meer informatie over het arrangement ‘Skûtsjes verhuur Friesland’ kunt u contact opnemen met Geertje Huisman.

Of vul onderstaand contactformulier in!

Contactformulier
 
× Hoe kan ik je helpen?