Vergaderen & Zeilen: Een Inspirerende Combinatie

Vergaderarrangement

Eerst een paar uur vergaderen en dan de frisse Friese wind opsnuiven!

Stel je voor: een perfecte balans tussen werk en ontspanning, waar zakelijke doelen samenvloeien met de rustgevende ambiance van de Friese wateren. Bij Jacob Huisman Skûtsjes bieden we een uniek vergaderarrangement dat jouw team naar nieuwe hoogten tilt.

Inspirerende Setting

De dag begint in onze sfeervolle vergaderlocatie aan het water. Omringd door de serene schoonheid van de natuur vinden jullie de ideale omgeving om te brainstormen, plannen en creëren. Moderne faciliteiten en comfortabele ruimtes staan tot jullie beschikking voor een productieve vergadersessie.

Culinair Genot

Tijdens de vergadering voorzien we jullie van heerlijke versnaperingen en drankjes om de energie op peil te houden. Een uitgebreide lunch met lokale lekkernijen wordt geserveerd, om de smaakpapillen te verwennen en de gedachten te verfrissen.

Het Avontuur Begint

Na de vergadering worden de zeilen gehesen of stappen jullie aan boord van onze XXL sloep voor een onvergetelijke ervaring op het water. Ontspan terwijl het schip de wind vangt en geniet van de prachtige omgeving. Of het nu gaat om teambuilding, netwerken of gewoonweg ontspanning, dit is het moment om te verbinden buiten de kantoormuren.

Een Verfrissende Afsluiting

Terug aan wal wacht een laatste verwennerij. Een afsluitende borrel met lokale lekkernijen op het terras biedt de kans om na te praten en te genieten van de ervaringen van de dag.

Waarom Kiezen voor Ons Vergaderarrangement?

Bij Jacob Huisman Skûtsjes combineren we professionele service met een vleugje avontuur. Wij geloven in de kracht van een gebalanceerde ervaring, waar werk en ontspanning elkaar versterken. Ons ervaren team staat klaar om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen, waarbij de unieke Friese wateren dienen als inspiratiebron voor succes.

Verleg de grenzen van een standaard vergadering en laat je inspireren door de mogelijkheden die ons vergaderarrangement in combinatie met zeilen of varen op een XXL sloep te bieden heeft.

Geïnteresseerd in vergaderen en zeilen?

Voor meer informatie over het arrangement ‘vergaderen en zeilen‘ kun je contact opnemen met Geertje Huisman. Heb je zelf een uitje in gedachten of wil je dat we meekijken met de mogelijkheden? Dat kan ook. Wij verzorgen graag een op maat gemaakt arrangement voor deze dag op het water!

Of vul eenvoudig onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

× Hoe kan ik je helpen?