Water bij de Wijn: een wijnproeverij op het water

Bij Jacob Huisman Skûtsjes bieden we een uniek Wijnproeverij Arrangement aan boord van onze loungeskûtsjes en XXL sloepen. Stap aan boord voor een smaakvolle reis over de Friese wateren, waar wijnproeven samensmelt met een betoverende vaartocht.

Ervaar de Wijnproeverij aan Boord

Tijdens deze unieke ervaring ontdek je verschillende wijnen en krijg je inzicht in de kunst van wijnproeven. De proeverij is samengesteld door een sommelier. Leer over de basis van smaken en ontdek welke gerechten perfect samengaan met de geproefde wijnen.

Optie: Het is ook mogelijk om een kundige sommelier aan boord te laten komen. Laat je leiden door onze gepassioneerde sommelier terwijl je geniet van een vaartocht door de schilderachtige Friese wateren rondom Sneek.

Een Betoverende Vaartocht

Terwijl je geniet van de smaakvolle selectie wijnen, vaar je langs adembenemende landschappen. Laat je meeslepen door de schoonheid van de omgeving terwijl je ondergedompeld wordt in de wereld van wijn en geniet van het serene waterlandschap.

Stap aan boord en ontdek het unieke Wijnproeverij Arrangement. Een dag vol smaak, ontdekkingen en vaarplezier op de Friese wateren. Ervaar de perfecte combinatie van proeven, leren en genieten van wijn in een betoverende omgeving.

Geïnteresseerd in wijnproeverij arrangement?

Voor meer informatie over het arrangement ‘wijnproeverij arrangement‘ kun je contact opnemen met Geertje Huisman. Heb je zelf een uitje in gedachten of wil je dat we meekijken met de mogelijkheden? Dat kan ook. Wij verzorgen graag een op maat gemaakt arrangement voor deze dag op het water!

Of vraag hieronder direct een vrijblijvende offerte aan.

Vraag vrijblijvende een offerte aan

Offerte aanvraag

Via dit formulier vraag je eenvoudig een offerte aan. Geef hier je wensen aan.

× Hoe kan ik je helpen?