Wilt u een zeilboot huren in Friesland huren met schipper

Op zoek naar een leuke dagbesteding voor een groep vrienden en denk je aan een zeilboot huren Friesland met schipper? Of wellicht bent u aan de beurt om dit jaar het familie-uitje te organiseren? Of zoekt u, voor uw bedrijf, een inspirerende locatie voor teambuilding of een vergadering? Dit zijn allemaal mogelijkheden waarvoor u op zoek zou kunnen gaan naar een zeilboot huren Friesland met schipper.

  • Verschillende groepsgroottes
  • Arrangementen en programma op maat
  • We denken mee met de klant
  • Memorabele dag
  • Dag tot in de puntjes verzorgd

Bij ons, Jacob Huisman skûtsjes, kunt u met diverse groepsgroottes en voor verschillende doelen bij ons terecht. Wij bieden arrangementen en programma’s op maat. Hierbij denken we mee met u als klant. We stellen een prettige samenwerking op prijs en bezorgen u graag een memorabele dag op de Friese wateren. Op onze website zijn veel foto’s terug te vinden van onze zeilboten, welke u met schipper kunt huren in Friesland.

Een onvergetelijke dag en belevenis

Bij Jacob Huisman skûtsjes bieden wij een onvergetelijke belevenis aan, bij het huren van een zeilboot in Friesland met schipper. Graag maken wij voor iedere groep een programma op maat. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Van ontspannen tot actief en van intensief samen zijn tot opgaan in de natuur.

Het verschilt natuurlijk per groep waar uw voorkeur ligt. Een familie zal met een andere insteek aan een uitje deelnemen als een groep collega’s. Toch zijn wij van mening dat wij iedere groep van dienst kunnen zijn en de dag tot in de puntjes kunnen verzorgen.

Geïnteresseerd in Wilt u een zeilboot huren in Friesland huren met schipper?

Voor meer informatie over het arrangement ‘Wilt u een zeilboot huren in Friesland huren met schipper’ kunt u contact opnemen met Geertje Huisman.

Of vul onderstaand contactformulier in!

Contactformulier
 
× Hoe kan ik je helpen?