XXL elektrische sloep

Vaar uit met onze XXL elektrische sloep!

Welkom bij Jacob Huisman Charters, waar wij trots zijn op onze nieuwste aanwinst: de Meneer Yoast, de XXL elektrische sloep die perfect is voor groepen tot wel 50 personen. Onze sloep is niet alleen groot en comfortabel, maar ook milieuvriendelijk en fluisterstil, waardoor je optimaal kunt genieten van de Friese meren zonder afgeleid te worden door storende geluiden.

Met een lengte van 19 meter en een breedte van 3,90 meter is onze Meneer Yoast een indrukwekkende verschijning op het water. Of je nu een familie-uitje, bedrijfsuitje of ander evenement organiseert, onze elektrische sloep biedt meer dan genoeg ruimte voor alle passagiers. En het beste van alles is dat onze sloep 100% elektrisch is, waardoor je niet alleen geniet van een ontspannen vaartocht, maar ook een bijdrage levert aan het milieu.

Comfortabel varen met Meneer Yoast

Onze Meneer Yoast is uitgerust met comfortabele zitplaatsen en een overdekte ruimte voor het geval het weer wat minder is. Daarnaast hebben we ook een toilet aan boord, zodat je niet naar de kant hoeft te gaan tijdens de rondvaart. En met allerlei arrangementen mogelijk, kunnen wij aan jouw specifieke wensen voldoen, of het nu gaat om een actief of juist gezellig uitje.

Bij Jacob Huisman Charters hechten we veel waarde aan jouw comfort en veiligheid. Onze Meneer Yoast is dan ook gekeurd en voldoet aan alle vereiste veiligheidsnormen. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken en kun je optimaal genieten van de prachtige Friese meren.

Arrangementen met de elektrische sloep

Bij Jacob Huisman Charters begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom bieden we een breed scala aan arrangementen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen sightseeing tour of een actieve watersportervaring, onze Meneer Yoast biedt tal van mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen.

Enkele voorbeelden van onze populairste arrangementen zijn:

  • Geniet van een ontspannen rondvaart door de prachtige Friese meren terwijl je alles leert over de rijke geschiedenis en cultuur van Friesland. Onze deskundige gidsen staan klaar om je te vertellen over de lokale tradities, bezienswaardigheden en natuurlijke wonderen die deze regio zo uniek maken.
  • Ben je op zoek naar wat meer actie? Kies dan voor onze watersport ervaring. Wij kunnen zorgen voor een breed scala aan activiteiten voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.
  • Onze Meneer Yoast biedt alle faciliteiten om van jouw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Dansen, borrelen of gewoon genieten van de zonsondergang, alles is mogelijk aan boord van onze elektrische sloep.

Als je nog vragen hebt of als je wilt bespreken welk arrangement het beste bij jouw evenement past, neem dan gerust contact met ons op. Geertje staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen met jou de perfecte tocht met onze supersloep op maat samen te stellen.

Kortom, als je op zoek bent naar een comfortabele, milieuvriendelijke en fluisterstille rondvaart voor grote groepen, dan is onze Meneer Yoast de ideale keuze. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw volgende evenement op het water!

Geïnteresseerd in XXL elektrische sloep?

Voor meer informatie over het arrangement ‘XXL elektrische sloep’ kunt u contact opnemen met Geertje Huisman.

Of vul onderstaand contactformulier in!

Contactformulier
 
× Hoe kan ik je helpen?