Zakelijk varen

Actief helpen of simpelweg vergaderen

Dagarrangement

Ultiem ontspannen en heerlijk loungen op het water? Dit kan alleen bij Jacob Huisman Charters.

Zakelijk varen

Een zeilarrangement voor een middag zeilen in Friesland. Zeilen op de meren de Fluessen of het Heegermeer. Aan het begin van de middag wordt u in Hotel Galamadammen ontvangen met koffie of thee. Samen met de schipper en zijn maatje loopt u vervolgens naar de kade van het hotel om aan boord te stappen van het skûtsje. De schipper zal enige uitleg geven over het skûtsje en drinkt met u op een behouden vaart. Het is mogelijk om op deze middag een tocht te maken over de meren de Fluessen en het Heegermeer.

Onder leiding van de ervaren schipper en zijn maatje mag u ook zelf zeilen. Gaat u echter liever alleen genieten, dan kan dat natuurlijk ook; werken aan boord mag, maar hoeft niet! Aan boord zullen diverse frisdranken, bier, Friese Beerenburg en een schippers bittergarnituur aanwezig zijn. Aan het einde van de middag komt u terug bij het hotel, waar, na het drinken van een borrel in het Havencafé, een heerlijk ‘captains dinner’ wordt geserveerd.

Voor informatie kunt u bellen met Geertje Huisman tel. 0517-396366 of mail naar info@jacobhuisman.nl.

Geïnteresseerd in zakelijk varen?

Voor meer informatie over het arrangement ‘zakelijk varen‘ kun je contact opnemen met Geertje Huisman. Heb je zelf een uitje in gedachten of wil je dat we meekijken met de mogelijkheden? Dat kan ook. Wij verzorgen graag een op maat gemaakt arrangement voor deze dag op het water!

Of vul eenvoudig onderstaand contactformulier in.

Contactformulier

× Hoe kan ik je helpen?