Bent u op zoek naar een onvergetelijke dagbesteding voor een groep vrienden, zoals een zeilboot huren in omgeving Friesland? Dan bent u bij Jacob Huisman Charters aan het juiste adres. Zowel familie-uitjes, teambuilding activiteiten en vergaderingen zijn ideaal te combineren met een heerlijk zeilen op de Friese wateren. Kom samen met uw gezelschap naar onze opstapplek in Workum en beleef een mooie dag.

Diverse zeilboten

Op zonnige dagen is zeilen erg populair, onze boten worden dan ook in een vlot tempo verhuurd. Gelukkig beschikken wij over verschillende diverse luxe platbodems en skûtjes (schuitjes) om u te voorzien van een mooie dag, waaronder ook zeilboten waarop we grotere groepen kunnen vermaken. We bieden bovendien diverse arrangementen en programma’s op maat, zodat uw dag geheel volgens wens verloopt.

“Tijdens een heerlijk dagje zeilen ontstaan er prachtige momenten die u nooit meer zult vergeten.”

Waarom een zeilboot huren bij Jacob Huisman?

Waarom u voor een dagje zeilen op een zeilboot met schipper bij Jacob Huisman in Friesland moet zijn? We sommen het nog even voor u op:

Uw gezelschap verzamelt op één opstapplek, zodat we compleet zijn als we vanuit deze locatie vertrekken. Uiteraard is het mogelijk om een opstapplek af te spreken met de schipper. Neem hiervoor gerust contact met ons op, zodat de zeilboot op de juiste locatie wacht.

× Hoe kan ik je helpen?