Zeilen met relaties & zakenpartners | Zakelijke zeilarrangementen

Wilt u eens op een echt unieke, verrassende manier indruk maken op uw zakenpartner(s)? Zeilen met relaties is een fantastische manier om op een luchtige manier, in een vrije setting de banden aan te halen en kansen te ontdekken en ontwikkelen. Bespreek, geniet, relax of werk mee met de bemanning aan boord.

Zakelijke zeilarrangementen

Een zeilarrangement voor een heerlijke middag zeilen met relaties op de prachtige Friese wateren. We maken een vaartocht over de meren de Fluessen, het Heegermeer en het Ijsselmeer. Gedurende de vaart zorgt de bemanning dat het u aan niets ontbreekt. We beschikken over een bar, voorzien van frisdranken, bier en Friese Beerenburg. Daarbij hoort uiteraard ook een schippers bittergarnituur.

Reserveer uw zeilarrangement snel!

Hoe ziet een dagje zeilen met relaties eruit?

We ontvangen u graag bij de Galamadammen. Of een andere opstapplaats naar wens. De schipper zal enige uitleg geven over het skûtsje en drinkt met u op een behouden vaart.

Geïnteresseerd in Zeilen met relaties & zakenpartners | Zakelijke zeilarrangementen?

Voor meer informatie over het arrangement ‘Zeilen met relaties & zakenpartners | Zakelijke zeilarrangementen’ kunt u contact opnemen met Geertje Huisman.

Of vul onderstaand contactformulier in!

Contactformulier
 
× Hoe kan ik je helpen?