Zeiltocht IJsselmeer

Zeiltocht IJsselmeer? Wilt u een geslaagd groepsuitje organiseren en bent u geïnteresseerd in een zeiltocht IJsselmeer maken? Voor jong en oud? Zakelijk of privé? Een zeiltocht over het IJsselmeer is voor iedere doelgroep geschikt. Heerlijk luieren op het water of actief meehelpen met de bemanning. Ook dit zijn mogelijkheden die bij deze dag komen kijken.

  • Geslaagd groepsuitje
  • Zowel zakelijk als privé mogelijk
  • Actief of ontspannend
  • Prettige dag volgens uw wensen

Daarnaast begrijpen we dat de frisse buitenlucht hongerig maakt, dus aan boord wordt voor heerlijke catering gezorgd. Bij Jacob Huisman skûtsjes kunnen we het voor u regelen zoals u wilt. Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een programma op maat te ontvangen. Dit doen wij graag, omdat we dan verzekerd zijn van een prettige dag welke volledig aan uw wensen voldoet.

Neem dus snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de diverse mogelijkheden voor een zeiltocht over het IJsselmeer.

Hijs de zeilen en maak een zeiltocht IJsselmeer!

Wist u dat een zeiltocht over het IJsselmeer niet alleen gezellig is met een groep vrienden of met familie in privésfeer? Het is ook mogelijk om met collega’s een zeiltocht te maken.

U kunt ook na een intensieve vergadering een ontspannen zeiltocht maken. Het kan bijna niet anders dan dat dit binding met het bedrijf en met elkaar oplevert. Tijdens iedere zeiltocht is het mogelijk om catering aan boord te ontvangen. Dit nemen wij vooraf goed met u door.

Geïnteresseerd in Zeiltocht IJsselmeer?

Voor meer informatie over het arrangement ‘Zeiltocht IJsselmeer’ kunt u contact opnemen met Geertje Huisman.

Of vul onderstaand contactformulier in!

Contactformulier
 
× Hoe kan ik je helpen?